||||

El meteòric creixement del Benjamí B

20 / 01 / 2020

Els joves jugadors de 8 i 9 anys van a més amb Santi Cazorla com a ídol dins del Villarreal CF

El Benjamí B del Villarreal és un equip que conjumina talent i il·lusió a parts iguals. Els grocs se situen en la part alta de la taula en el seu grup de la Superliga de València amb un grup de jugadors de 8 i 9 anys. El seu fort és el col·lectiu i la base del conjunt és la mateixa de la temporada passada. Tan sols dues incorporacions han reforçat la davantera.

Un dels entrenadors d'aquest equip és Wilmar Asensi, que defineix al Benjamí B com molt competitiu: “Al principi el grup de jugadors no estava adaptat al treball d'equip perquè venien més d'un treball individual. Ara mateix l'equip està en un moment molt competitiu. La categoria no és senzilla perquè és la Superliga de València. L'equip va tercer perquè vam fallar una mica en els primers partits. Forma part de l'aprenentatge dels jugadors i estem molt satisfets. Si fallem cal aprendre dels errors”, comenta.

El potencial d'aquest equip és tremend. Mostra d'això és que aquest cap de setmana van golejar 0-10 al seu rival. “Hi ha jugadors que han crescut brutalment des de l'inici de temporada. Hem treballat molt amb objectius individuals. Portem sis mesos d'entrenaments i estem molt contents”, analitza Wilmar Asensi.

El somni de tots ells és triomfar algun dia a l'Estadi de la Ceràmica. De fet, molts d'ells coincideixen a l'hora d'assenyalar a Santi Cazorla com al seu ídol, encara que també apareixen noms com els d'Asenjo, Gerard Moreno i Anguissa. Wilmar Asensi prefereix destacar a un altre futbolista de la primera plantilla groga: “Cazorla és un jugador top, de primer nivell. Al Villarreal estem encantats de tindre-li, però jo si m'he de quedar amb algú és amb Pau Torres. És un jugador de casa que ha arribat al primer equip i que a més és internacional”.

Una altra de les peculiaritats d'aquest Benjamí B és que la capitania no és fixa i que serveix com a premi per als jugadors. “La capitania es premia. Són jugadors que tenen entre 8 i 9 anys i no és important tindre a un líder com a capità. Les posicions sí que són més fixes. Hi ha jugadors més polivalents que uns altres”. Aquest Benjamí B promet.

Components de l'equip:

Jugadors: Leo Morales Oliva, Carlos Alós Gorriz, Gael Palomar Medina, Álex Peris Barruguer, Carlos Díaz Guevara, Jeroni Serra Clavell, José David Barreda Galiana, Álvaro Muñoz García, Izan González Lujan, Mario Romero Bausá, Aarón Gallardo López i Gonzalo Tabares Saborit.

Entrenadors: Adrián Cardosa, Carlos Bou, Natxo Porcar, Wilmar Asensi i Alejandro García.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL