||||

El club fomenta el desenvolupament del futbol a Puerto Rico

20 / 12 / 2019

El Villarreal ha visitat aquesta setmana l'illa de la mà de Marcos Senna i ha organitzat un campus molt especial

El Villarreal CF aterra a Puerto Rico. El club groc, representat per la llegenda Marcos Senna i tres tècnics de la #CanteraGrogueta, ha participat aquesta setmana en diversos esdeveniments organitzats per la Secretaria del Departament de Recreació d'Esports del país del Carib. Cal destacar que el Submarí manté un acord de col·laboració amb el govern de l'illa per a ajudar a impulsar el desenvolupament del futbol, fomentant la seua pràctica i els valors d'aquest esport.

Precisament per al foment dels valors esportius, Marcos Senna va acudir a representar al club en la Convenció Panamericana de l'Esport i l'Activitat Física, que es va celebrar el 13 i 14 de desembre en Sant Juan. El excapitán groguet va estar present en una interessant taula redona en la qual va parlar de la seua experiència en el procés de convertir-se en jugador professional i les dificultats que es va trobar en el camí, donant consells per als joves esportistes de Puerto Rico i enaltint l'educació esportiva.

Després d'aquest esdeveniment, el Villarreal va visitar l'associació local ‘Ser de Puerto Rico’, que desenvolupa una extraordinària labor servint a xiquets, joves i adults amb discapacitat i autisme. No en va, el Submarí, a través del seu projecte de Endavant Igualtat, duu a terme tot tipus d'activitats solidàries entre els seus equips del futbol base i les associacions especials de la província de Castelló.

Finalment, durant tota la setmana, el Villarreal CF va organitzar el primer ‘Villarreal CF Camp Puerto Rico’, un clínic de futbol per a xiquets i xiquetes de totes les edats on el principal era mostrar la metodologia del club als jugadors i als seus pares, perquè conegueren així l'especial enfocament que fa el Submarí Groc en l'educació i desenvolupament del talent. El clínic va comptar amb la participació de 100 jugadors que han pogut viure l'experiència d'entrenar amb Marcos Senna i els tècnics del club groc.

Amb la conclusió del clínic s'obriran a Puerto Rico les inscripcions per a apuntar-se a la nova acadèmia de futbol que el Submarí llança en Sant Juan, la ‘Villarreal Puerto Rico Academy’, que començarà els seus entrenaments de 2020 el 8 de gener. Més informació en: www.villarrealpuertorico.com

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL