||||

"Hem de ser nosaltres mateixos davant el Nàstic"

04 / 12 / 2019

Miguel Álvarez afirma que el Villarreal B està en el "camí correcte" per seguir creixent

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut aquest dimecres per analitzar la prèvia del xoc de Lliga davant el Gimnàstic de Tarragona (diumenge, 12.00 hores). El tècnic de Jaén ha assenyalat que el filial està en el camí correcte per aconseguir bons resultats: "Estem treballant amb molta intensitat i il·lusió, ajustant xicotets detalls que ens permetan tornar al camí de la victòria. L'exigència ens durà a ser cada dia millors".

El preparador de Mini Submarí ha manifestat que, tot i la complexitat del proper compromís de lliga, el Villarreal B es mantindrà fidel al seu estil de joc: "El Nàstic és una de les millors plantilles de la lliga. Tenen un nou entrenador que és molt competitiu i exigent sense pilota. Treuen rèdit a les seues accions ofensives. És un escenari molt complicat, però hem d'anar amb la idea de practicar el nostre joc. Ser protagonistes amb pilota i exercir una pressió alta. Si no som fidels al nostre estil, perdem potencial. Les nostres opcions de guanyar a Tarragona, passen per ser nosaltres mateixos".

Per veure les declaracions de Miguel Álvarez, només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL