||||

Tres nous talents passen del taronja al groc

03 / 12 / 2019

Des que es fundés el Primer Toque CF fins a tretze jugadors han fet el salt a la Cantera Grogueta

El conveni signat el 2015 entre el Villarreal CF i el Primer Toque CF continua donant els seus fruits. Al llarg de la història, un total de 13 joves jugadors han fet el salt del taronja al groc. Els últims a fer-ho han estat Lucía Ibáñez, que actualment juga a l'Aleví Femení del Villarreal, Pablo Verchili (Prebenjamí A) i Diego Castaño (Cadet A). Els tres han arribat aquesta temporada a la Cantera Grogueta amb una tremenda il·lusió. Però no són els únics.

Huit talents forjats en el Primer Toque segueixen formant-se al futbol base groc. És el cas de la Natàlia Centelles (Femení A), Carlos Segura (Juvenil B), Alejandro Alzira (Cadet A), Iker Adelantado (Infantil A), Mauro Roca (Aleví A), Aleix Ferrer (Aleví B), Manuel Gozalbo (Benjamí A) i de Mario Romero (Benjamí B).

A més, cal destacar que dos jugadors del Primer Toque CF van estar en el Villarreal CF, encara que ja han abandonat el club. Es tracta de Borja Marzá, que va acabar la seua etapa al Juvenil de Divisió d'Honor, i de Nerea Vicente, que va estar des d'aleví fins a arribar a el primer equip femení en el Villarreal CF i aquesta mateixa temporada ha fitxat pel Levante UD. Sens dubte, una fructífera relació.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL