||||

Miguel Álvarez: "Hem de recuperar la solidesa defensiva"

29 / 11 / 2019

L'entrenador del Villarreal B veu clau ser un "equip equilibrat" per guanyar-li al Badalona

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha assegurat aquest migdia que el cansament acumulat després de jugar aquest dimecres contra l'Arsenal FC a la Premier League International Cup no ha de ser una excusa en el xoc d'aquest diumenge davant el CF Badalona (17.00 hores): "Només hem pogut entrenar hui i demà. Tenim poc temps, però sempre ho fem centrant-nos en nosaltres mateixos. L'important és que nosaltres seguim creixent com a equip".

El filial va caure davant els anglesos i diu adéu a la competició que es disputa en terres britàniques. Malgrat això, Miguel Álvarez fa un balanç positiu: "A nivell de resultats no ens ha anat bé, però a nivell de donar minuts a la gent que juga menys sí que estem contents. Tots són importants en la plantilla".

Pel que fa a el pròxim partit, el tècnic de Jaén veu fonamental recuperar la solidesa i l'equilibri per guanyar-li al Badalona: "El Badalona ha canviat l'entrenador i té un equip expert en la categoria. Haurem de ser un equip equilibrat per aconseguir un bon resultat. Ens estan fent molts gols i cal recuperar aquesta solidesa en defensa".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL