||||

El Villarreal i el Elitei Project uneixen llaços

28 / 11 / 2019

El conjunt groc ha arribat a un acord de col·laboració amb el club alacantí en materia de futbol base 

El Villarreal CF i el Elitei Project han arribat a un acord de col·laboració per treballar junts en matèria de futbol base. D'aquesta manera, l'equip alacantí passa a formar part dels clubs convinguts del Submarí Groc.

L'acte de signatura del conveni, celebrat aquesta setmana a la Ciutat Esportiva groga, va estar encapçalat pel vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, i pel màxim mandatari del Elitei Project, Vicente Cabanes.

Fundat a l'abril de 2018 després de la fusió del Idella FC i l'Elda Industrial, aquest jove club naix amb el propòsit de competir amb les grans pedreres del futbol alacantí. Malgrat la joventut del seu projecte esportiu, el Elitei Project és un club totalment consolidat. En l'actualitat, compta amb 20 equips federats en totes les categories formatives. Més de 320 jugadors que somien amb donar, algun dia, el salt al Villarreal CF per a ser futbolistes professionals.

Cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts dels joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la #CanteraGrogueta com el jugador del filial, Iván Martin (EF Torre-Pacheco).

Els clubs convinguts del Villarreal CF són els següents: CD Roda, Primer Toque, CD Oliver, EF Torre-Pacheco, CD Floresta, Lacross Babel CF, ADIUR, Mislata UF i Elitei Project.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL