||||

Segueix el Villarreal B-Badalona en directe!

28 / 11 / 2019

El partit de la #CanteraGrogueta es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live (diumenge, 17.00 hores)

Segueix en directe el Villarreal B-CF Badalona! Si no pots assistir a al Mini Estadi per animar el filial groc, podràs gaudir del partit a través de Villarreal CF Live, la multiplataforma d'emissió en directe del Submarí (diumenge, 17.00 hores). La retransmissió començarà mitja hora abans de l'encontre (16.30 hores) amb la prèvia més completa i els millors reportatges de la #CanteraGrogueta.

El partit també es podrà veure dels perfils oficials del Villarreal CF a YouTube, Facebook i Twitter, mentre que, en televisió, el xoc es podrà seguir a través dels canals de TDT, Medi TV, a la província de Castelló, i Levante TV, a la província de València.

Tornar al camí del triomf al Mini Estadi

El Villarreal B rep a el CF Badalona al Mini Estadi amb l'objectiu de tornar al camí del triomf en el seu propi feu. El Mini Submarí buscarà sumar tres valuosos punts que li permetan escalar posicions a la taula. Per la seua banda, el CF Badalona suma dues derrotes consecutives.

Pel que fa al capítol de precedents, cal destacar que els dos equips s'han enfrontat fins a 18 vegades a Segona Divisió B, amb sis victòries grogues, cinc empats i set triomfs del conjunt català.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL