José Manuel Llaneza i Andrés Martínez, durant l'acte celebrat avui a Peníscola.

Endavant Peñíscola

24 / 11 / 2014

La localitat del Baix Maestrat, protagonista en la UEFA Europa League

Peníscola es suma a la festa. La localitat del Baix Maestrat es convertirà en protagonista dijous que ve en el partit d'UEFA Europa League contra el Borussia Mönchengladbach (El Madrigal, 21.05 hores) dins de l'activitat Endavant Província. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, farà la seua tercera parada de la temporada a Peníscola.

L'acte de presentación es va celebrar aquest matí en el Centre Sociocultural de la localitat i va comptar amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, així com amb l'alcalde amfitrió, Andrés Martínez. 

El consistori de Peníscola aprofitarà el partit del pròxim dijous davant els alemanys per a promocionar la localitat, donant a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. D'entrada, el Submarí facilitarà un pack d'entrades al municipi i es farà càrrec dels desplaçaments dels aficionats peniscolans, que podran veure en directe el xoc. A més, s'instal·laran carpes i animació en els limítrofs de l'estadi del Madrigal en les quals es repartirà material promocional, previ a la celebració del partit i l'emissió d'un espot sobre Peníscola en el vídeo marcador i la web del Villarreal CF.

El Club Producte Peníscola Gastronòmica serà l'encarregat de preparar el menjar de les directives del Villarreal CF i el Borussia Mönchengladbach, amb un menú de la gastronomia de Peníscola.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL