L'acte d'entrega del xec es va realitzar en l'Hospital La Fe de València.

La solidaritat arriba a Aspanion Ingemm

20 / 11 / 2014

El Villarreal CF i la Penya Celtic Submarí decideixen donar els diners restants de ‘Units per la Esperanza’

El projecte ‘Units per l'Esperança’ va ser un rotund èxit. Per açò, s'ha aconseguit finançar la línia de recerca més ambiciosa (216.144,84 euros) per a la preservació de la fertilitat en xiquets amb càncer per part de l'Institut de Recerca Sanitària La Fe (IIS La Fe). A més, el Villarreal CF i la Penya Celtic Submarí han decidit donar els diners restants majoritàriament a Aspanion (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer) amb la qual la penya Celtic Submarí porta molts anys col·laborant, i també han volgut destinar una quantitat per a Ingemm (Institut de Genètica Metgessa i Molecular) que s'encarrega d'investigar malformacions, una malaltia que tristament va afectar a Ángel, un xiquet abonat del Villarreal CF.

De fet, el seu pare Fernando Llopis i diversos amics van realitzar la passada setmana un ultrafondo solidari des de Madrid fins a València amb tal de recaptar fons per al Ingemm. A més, en arribar a València van participar en la Marató Trinidad Alfonso. Tot per una bona causa.

Així, el Villarreal CF i la penya Celtic Submarí han decidit conjuntament repartir els diners recaptats de la següent manera:

Recaptació del projecte:

  • Recaptació total: 309.064,05 euros.
  • Despeses desplaçament Celtic FC (viatge i estada): 64.162 euros.
  • Diners nets per al projecte de l'Hospital La Fe: 216.144,84 euros.
  • Diners per a Aspanion: 25.757,21 euros.
  • Diners per a Ingemm: 3.000 euros.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL