La iniciativa va ser tot un èxit, ja que es podran finançar la línia de recerca més ambiciosa.

El millor final possible

20 / 11 / 2014

El Villarreal CF fa entrega del xec amb els 216.144,84 euros recaptats a l'Hospital La Fe per ‘Units per la Esperanza’

El millor final possible. El Villarreal CF ha realitzat aquest matí l'entrega dels diners recaptats en la iniciativa solidària ‘Units per l'Esperança’, promoguda per la Penya Celtic Submarí, perquè l'Institut de Recerca Sanitària La Fe (IIS La Fe) puga desenvolupar el projecte de recerca per a la preservació de la fertilitat en xiquets amb càncer. A l'acte van assistir el president del club, Fernando Roig, el vicepresident, José Manuel Llaneza, el Director de l'Institut de Recerca de la Fe, José Vicente Castell, la Doctora Amparo Verdaguer, els vocals de la Junta de Aspanion Iluminada Salida i Asunción Widen, així com en representació de la Penya Celtic Submarí María Dolores Ramos i diversos integrants més de la penya. Aquesta iniciativa, que va tindre en el partit amistós solidari entre el Villarreal i el Celtic de Glasgow en El Madrigal el seu acte més destacat entre molts altres al llarg de diversos mesos, va resultar un èxit rotund.

Fernando Roig es va mostrar tremendament satisfet pel resultat de la iniciativa gràcies a l'ajuda dels aficionats del Villarreal i a la de les empreses col·laboradores. “Estem doblement orgullosos perquè no solament hem aconseguit aconseguir l'objectiu, sinó que es podrà finançar la línia de recerca més ambiciosa (216.144,84 euros) i així es podrà comptar amb més probabilitats d'èxit”, va comentar el màxim dirigent del Villarreal CF en l'acte que es va celebrar en el Auditorium de l'Institut de Recerca Sanitària La Fe.

El president del club va voler agrair la resposta de tots els que van participar en el projecte de ‘Units per l'Esperança’: “Era un esforç gran que havíem de fer tots perquè calia recaptar molts diners i crec que l'afició del Villarreal i empreses col·laboradores han demostrat el seu respatler en aquest objectiu”.

A manera d'agraïment, el club vol fer públic el nom de les empreses, col·lectius, associacions, organismes i clubs que van aportar per a poder traure avant el projecte: Pamesa, Fundación Trinidad Alfonso, Incogas, Porcelanosa, Argenta, Frutinter, Cifre, Barbieri & Tarozzi, Francisco Gil Comes,Transvia, Ambulancias CSA, Vernis, Llusar, Prosegur, Bestile, Cicogres, Vidres, Colorobbia, Quimicer, Multiópticas Castellón, STN Cerámica, La Caixa, Hijos de Cipriano Castelló, News Comunicación, Sevi-Real, Fundación de la Liga de Fútbol Profesional, Getafe CF, SD Ponferradina, Asociación de Futbolistas Españoles, CD Roda, Club de Atletismo Playas de Castellón, Auto-Real Fútbol Sala, Club Amics del Bàsquet Castelló, CD Salesianos, Ayuntamiento de Vila-real, la Coral Sant Jaume, Congregació Els Lluïsos, Caja Rural Vila-real, Peña belga ‘Els Flamencs Grocs’, Peña inmortal Girona, Grupo PP Castellón y Rocersa.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL