Llistat d'activitats de Endavant Onda

Llistat d'activitats de Endavant Onda

20 / 11 / 2014

La localitat de la Plana Baixa serà protagonista en el xoc davant el Getafe

El torn d'Onda. La localitat de la Plana Baixa es convertirà en protagonista el proper diumenge en el partit contra el Getafe CF (El Madrigal, 21.00 hores) dins de l'activitat Endavant Província. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, farà la seua segona parada de la temporada en la localitat veïna a Vila-real.

Per al xoc, el club ha preparat una sèrie d'activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer la localitat i que es desenvoluparan tant abans com durant la trobada davant l'equip blau. Les activitats són les següents:

Domingo 23 de novi¡embre

  • 19.00 hores: Degustació de productes típics d'Onda en els limítrofs del Madrigal (Plaça del Llaurador) i promoció comercial i turística de la localitat.
  • 19.00 hores: Animació en els voltants de l'estadi a càrrec de la Colla Gengatera Sant Roc d'Onda, Dolçainers i Tabalers d'Onda i la xaranga ‘Llenya al Bombo’.
  • 19.00 hores: Berenar oficial de les directives del Villarreal CF i el Getafe CF. El menú serà elaborat pel restaurador d'Onda, Javier Lozar, de l'Hotel Gran Toledo i durant el berenar se serviran productes típics de la localitat i la Serra d’Espadà.
  • 19.30 hores: Arribada a Vila-real dels autobusos procedents d'Onda amb afeccionats de la localitat convidats pel Villarreal CF i que podran veure el xoc en directe des de les Graderies Fons Nord i Fons Sud.
  • 20.00 hores: Degustació de dolços típics d'Onda en la Llotja VIP del Madrigal.
  • 20.40 hores: Desfilada de la Unió Musical Santa Cecilia d'Onda sobre la gespa del Madrigal.
  • 21.00 hores: Començament de la trobada. L'alcalde d'Onda, Salvador Aguilella, presidirà el xoc al costat dels presidents del Villarreal CF i el Getafe CF.
  • 21.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Onda. La banda Santa Cecilia de la localitat, dirigida pel mestre Daniel Gómez Asensio, durà a terme una segona desfilada.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL