José Manuel Llaneza (dreta) al costat de Salvador Aguilella en la presentació de Endavant Onda.

Endavant Onda

17 / 11 / 2014

La localitat de la Plana Baixa serà protagonista en el xoc davant el Getafe

El torn d'Onda. La localitat de la Plana Baixa es convertirà en protagonista el proper diumenge en el partit contra el Getafe CF (El Madrigal, 21.00 hores) dins de l'activitat Endavant Província. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, farà la seua segona parada de la temporada en la localitat veïna a Villarreal. L'Ajuntament d'Onda ha acollit aquest mateix matí la presentació de totes les activitats que el Villarreal CF durà a terme al costat del municipi en un acte presidit pel vicepresident del club, José Manuel Llaneza, i l'alcalde de la localitat, Salvador Aguilella.

En l'acte, Llaneza va parlar de la necessitat de prendre la iniciativa en aquest tipus de propostes, que sempre trobaran en el Submarí tot el suport possible, així com els nombrosos vincles que uneixen a Villarreal amb Onda. “És fonamental promocionar el que és nostre, que siguem nosaltres mateixos els que ens encarreguem de crear un aparador i per açò crec que aquestes activitats juguen a favor de tots. Onda és un poble que manté molts vincles amb Villarreal. Ens uneix la mateixa indústria. Una indústria que ara està travessant un mal moment i és ara quan és més necessari que ens ajudem”.

El consistori d'Onda aprofitarà el partit del pròxim diumenge davant els madrilenys per a promocionar la localitat, donant a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. D'entrada, s'instal·laran carpes i animació en els limítrofs de l'estadi del Madrigal en les quals es repartirà material promocional, previ a la celebració del partit i l'emissió d'un espot sobre Onda en els vídeo marcadors i web del Villarreal CF. L’hosteler local, Javier Lozar, del restaurant Gran Hotel Toledo, serà l'encarregat de preparar el berenar de les directives del Villarreal CF i el Getafe CF, amb un menú amb productes clau de la gastronomia d'Onda. I la Unió Musical Santa Cecilia serà l'encarregada d'amenitzar els minuts previs al partit i, durant el descans, amb cercavila musical al voltant del terreny de joc.

En aquest sentit, el primer edil d'Onda, Salvador Aguilella, va destacar la gran oportunitat que Endavant Província suposa per a donar a conèixer Onda. “Per a nosaltres, aquesta activitat és tot un regal i el primer és agrair-li-ho al Villarreal. Creiem que es tracta d'una gran ocasió perquè la gent conega Onda, venja a veure tot el que aquesta localitat ha d'oferir i vinga a conèixer un lloc molt especial i que té moltes coses a oferir”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL