El conjunto azulón ya luce el escudo del Submarino en su indumentaria oficial.

Acord de col·laboració amb el Peñíscola FS

16 / 09 / 2014

El club del Maestrat se suma al llistat de clubs que mantenen un conveni amb el Submarí

El Villarreal CF ha fet un pas més en la seua aposta per l'esport provincial i ha tancat un acord de col·laboració amb el Peñíscola FS Bodegas Dunviro, únic equip castellonenc que milita actualment en la Lliga Nacional de Futbol Sala, màxima categoria nacional. El conveni inclou ajuda econòmica, social i esportiva, ja que el club groc també posarà els seus serveis mèdics a la disposició del conjunt del Baix Maestrat, que ja llueix en les seues samarretes l'escut del Submarí.

Amb la signatura d'aquest acord, el Villarreal amplia encara més la seua aposta per l'esport provincial, que ja inclou a quasi una desena d'entitats i esportistes: el jugador de vóley platja Pablo Herrera, Club Esportiu Roda, Club Atletisme Platges de Castelló, Club Voleibol l’Illa-Grau, Amics del Bàsquet, la tennista Sara Sorribes, el ciclista Sebastián Mora i l'Auto-real Moldeazul Villarreal CF, també de futbol sala.

Fundat en la temporada 2005-2006, els blaus disputen la seua segona temporada en la màxima categoria del futbol sala espanyol, on es mesuren a rivals de l'entitat del FC Barcelona, Inter Movistar o ElPozo Murcia, entre uns altres. Els peniscolans, que disputen els seus partits com a locals en el Pavelló Municipal de Benicarló, estan dirigits pel tècnic Carlos Sánchez Muñoz i el seu president és Juan Manuel Vizcaro.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL