Seient Solidari, ja en marxa

Seient Solidari, ja en marxa

27 / 08 / 2014

Els abonats que ho desitgen ja podran cedir la seua localitat en el partit davant el Astana

La iniciativa Seient Solidari, una de les principals novetats de la Campanya d'Abonaments 14-15, ja ha començat. Així, els abonats que ho desitgen, ja podran cedir el seu seient en el partit d'Europa League de demà dijous enfront del FC Astana (és necessari omplir el formulari en https://www.villarrealcf.es/val/fans/seientsolidari) que tindrà lloc en El Madrigal a partir de les 20.45 hores.

Des d'ara, tots els abonats que desitgen cedir la seua localitat per no poder assistir als partits, podran fer-ho en el mateix enllaç: https://www.villarrealcf.es/val/fans/seientsolidari

Amb Seient Solidari, guanyem tots

El Villarreal torna a ser pioner en solidaritat i per això implanta la iniciativa Seient Solidari en la Temporada 14/15. D'aquesta manera, els abonats que no puguen acudir a determinats partits, podran cedir el seu seient per a una bona causa: permetre que aquelles persones que no poden pagar una entrada per a veure al Villarreal CF puguen viure una experiència única en El Madrigal.

Tot abonat que no puga acudir a un determinat partit podrà emplenar un formulari en el qual indicarà les seues dades i el partit al que no podrà assistir. Els formularis estan disponibles en www.villarrealcf.es i en les Tendes Oficials del Villarreal CF. El club s'encarregarà de cedir-ho sense cost algun als col·lectius que més ho necessiten.

L'abonat podrà cedir el seu seient quantes vegades considere oportú, però només 3 d'aquestes cessions explicaran com a assistència per als còmputs d'avantatges i incentius per a abonats.

Les sol·licituds hauran d'emplenar-se almenys 4 dies hàbils (96 hores) abans de la disputa del partit per al qual l'abonat vaja a cedir el seu seient. Aquesta iniciativa estarà disponible per a tots els partits oficials de la Temporada 14-15.

  • Aquest Seient Solidari farà grans als abonats del Villarreal CF.
  • Guanya l'afeccionat que podrà gaudir un partit del Villarreal CF en El Madrigal.
  • Guanya el Villarreal CF perquè pot jugar els seus partits amb El Madrigal ‘Més Groguet que mai’.
  • Guanya l'abonat perquè demostra la seua solidaritat i la seua contribució a causes d'acció social i, a més, li explica com a assistència per al còmput global de final de temporada.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL