El ciclista de Vila-real torna després de sis mesos a Japó.

L'experiència japonesa de Sebastián Mora

21 / 08 / 2014

El ciclista torna després de sis mesos a Japó amb l'objectiu de rendir al seu màxim nivell en l'Europeu

Sebastián Mora, ciclista amb el qual col·labora el Villarreal CF, ha tornat a Espanya després de passar mig any a Japó, on formava part del conjunt nipó del Matrixx-Powertag. L'olímpic inicia ara la part més important de la temporada i a partir de matí disputa el Nacional de Pista en la localitat madrilenya de Galapagar amb l'objectiu d'arribar al màxim nivell al Campionat d'Europa.

Per al ciclista de Vila-real, l'experiència en l'equip Japonès ha estat un gran repte que ha superat en aconseguir el que es va proposar en arribar allí. “Allò és impressionant, molts equips d'aquí els agradaria tenir les infraestructures que els japonesos tenen i la veritat és que estan creixent molt al món del ciclisme. A Japó em vaig anar amb la idea de créixer com a ciclista i guanyar carreres que em donessin més confiança en la carretera i també en la pista. He pogut complir tot, millorar i guanyar en proves amb ciclistes professionals”, va afirmar. A més, després de sis mesos al país nipó el ciclista també ha tingut temps per aprendre una mica l'idioma: “Arribes amb por perquè no tens idea de res i menys de com comunicar-te, però gràcies als companys de l'equip a poc a poc vaig ser aprenent i almenys vaig aprendre a dir el bàsic per poder defensar-me. Això sí, tot paraules soltes”.

Ara, després de tancar l'experiència japonesa, el pistard es prepara per afrontar altres sis mesos enfocats a les competicions internacionals. Per iniciar aquesta fase de preparació, a partir de matí participarà en el Nacional de Pista amb l'objectiu d'igualar o millorar el nombre de medalles que va aconseguir fa un any. “Guanyar un mallot de Campió d'Espanya no és fàcil però vaig a lluitar per pujar pel cap alt del podi en les cinc proves en les quals vaig a competir. El problema és que aquest any s'han avançat els nacionals un mes i no em trobo igual que l'any passat, però tenim la preparació enfocada a l'Europeu, Copes del Món i a la fi de febrer toca Mundial. A més, l'any 2015 és molt important ja que comença la puntuació de cara als Jocs Olímpics de Riu 2016”, va valorar l'olímpic de 26 anys.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL