El col·legiat valencià és internacional i ha dirigit més d'un centenar de partits en Primera Divisió.

Mateu dirigirà gratis el Villarreal-Celtic

20 / 08 / 2014

El Comitè Valencià d'Àrbitres se suma a la campanya 'Units per l'Esperança'

El Comitè d'Àrbitres de la Federació Valenciana de Futbol se suma al projecte ‘Units per l'Esperança’. Així, l'òrgan dirigit per José Miller ha confirmat que el col·legiat valencià Antonio Miguel Mateu Lahoz dirigirà de manera completament gratuïta el partit entre el Villarreal CF i el Celtic FC de Glasgow que es jugarà dimecres que ve 3 de setembre en El Madrigal (20.45 hores). El Villarreal CF vol agrair sincerament tant al Comitè Valencià d'Àrbitres, com a Mateu Lahoz i al seu equip arbitral la seva col·laboració i participació en aquesta iniciativa.

La recaptació del Villarreal-Celtic de Glasgow, promogut per la penya groga Celtic Submarí pel seu desè aniversari, serà destinada de forma íntegra a un projecte de recerca amb l'objectiu de poder finançar una línia de treball -juntament amb ASPANION- a l'Hospital La Fe de València per millorar la qualitat de vida dels nens que superen el càncer infantil i evitar la possible esterilitat que poden ocasionar els forts tractaments als quals se sotmeten.

Antonio Miguel Mateu Lahoz (Algímia d'Alfara, València, 12 de març de 1977) és un dels col·legiats de major prestigi a nivell nacional i ha passat per totes les categories del futbol regional fins a arribar a dirigir en Primera Divisió (117 partits). A més, és àrbitre FIFA a nivell internacional des de l'any 2011.

Entrades ja a la venda!

Les entrades costen 5 euros en els Fons, 10 euros en Preferència i 15 euros en Tribuna i es poden adquirir en els següents punts:

  • Tenda Oficial El Madrigal: dilluns a divendres de 10.00/13.30 i 17.00/20.00 hores; dissabtes de 10.00/13.30 hores.
  • Agència de Viatges Villareal CF (Plaça de la Vila, 3): dilluns a divendres de 9.30/13.30 i 16.30/20.00 hores; dissabtes de 10.00/13.00.
  • Taquilles del Madrigal: En la prèvia dels partits de l'Europa League davant el FC Astana i en Lliga davant el FC Barcelona.
  • Veuen a gaudir de la festa en El Madrigal. Ajuda'ns a poder complir l'objectiu d'arribar als 150 mil euros pressupostats per finançar el projecte. Uneix-te a ‘Units per l'Esperança’.

Si véns, guanyem tots!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL