La cursa se celebra el diumenge 29 de juny a les 9.00 hores

El Villarreal, en la Cursa Solidària d'Onda

25 / 06 / 2014

El club col·labora en una prova que destinarà els seus beneficis a la guardiola solidària de dos nens

La localitat d'Onda celebra diumenge que ve a les 9.00 hores la I Carrera Solidària – que compta amb la col·laboració del Villarreal CF – amb la finalitat d'ajudar als projectes ‘Todos Diego’ i ‘Una sonrisa para Noelia’ i recollir aliments.

Les inscripcions continuen obertes fins al dijous 26 de juny a través de la pàgina: www.dorsal1.es. Constarà de 5 euros que es destinaran a les guardioles solidària dels projectes dels dos nens que necessiten continúos cures i un quilo d'aliments no peribles per als bancs de menjar de Castelló i Càrites d'Onda.

La carrera es disputarà sobre un recorregut de 10.000 metres pels carrers de la localitat de La Plana i comptarà amb la participació dels atletes Elena Córcoles (Exatleta internacional) i Luis Félix Martínez (Campió d'Espanya de 10K).

A més, l'organització ha preparat activitats per als nens i en finalitzar el lliurament de trofeus es realitzarà un sorteig.

Els dorsals es podran retirar el dia abans de la carrera des de les 17.00 hores fins a les 19 i el diumenge fins a mitja hora abans de començar la prova.

Per a més informació pots consultar: http://www.carrerasolidariaonda.es/

No faltis a aquesta acció solidària!

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL