Pablo Herrera es fica en vuitens de Berlín

Pablo Herrera es fica en vuitens de Berlín

20 / 06 / 2014

El grauer, patrocinat pel Villarreal CF, redreça un mal inici i guanya el seu segon partit del dia

 

Pablo Herrera, jugador de vòlei platja patrocinat pel Villarreal CF, ja està en vuitens de final del Gran eslam de Berlín, prova puntuable per al Circuit Mundial. El grauer, al costat del seu company Adrián Gavira, ha passat com a tercer classificat del seu grup, l'I, en caure aquest matí enfront dels brasilers Bruno-Alison [12] per 0-2 (10-21 i 14-21), en un partit en el qual als espanyols no els ha eixit gens.

No obstant açò, en el partit de primera ronda jugat aquesta vesprada, el castellonenc i el raconer han tornat més forts i han sumat una treballada victòria davant els americans Gibb-Patterson [10]. Els espanyols, cinquens caps de sèrie del torneig de Berlín, han vençut per 0-2 amb parcials molt ajustats de 19-21 i 23-25 i han accedit d'aquesta forma a la següent ronda, els vuitens de final.

En aquest fase, Herrera-Gavira tindran com a rivals als també americans Doherty-Lucena [24], als quals s'enfrontaran demà dissabte a partir de les 11.00 hores a la recerca d'un lloc en quarts de final.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL