Luis García, presidente del Amics, junto a Toni Ten y el capitán del equipo, Albert Ausina.

El Amics renova al tècnic Toni Ten

22 / 06 / 2014

L'onder complirà la seua novena campanya al capdavant del conjunt patrocinat pel Villarreal CF

El Club Amics del Bàsquet –patrocinat pel Villarreal CF- ha confirmat que ha arribat a un acord amb el seu tècnic Toni Ten, per a la renovació del preparador onder, que complirà així la pròxima temporada la seua novena campanya al capdavant de la banqueta blanc-í-verd. Amb l'acord, Ten es converteix en l'entrenador que més anys ha estat dirigint al primer equip.

El president de l'entitat, Luis García, s'ha mostrat “satisfet” amb la renovació de Toni Ten, “ja que ho considerem com un home de club que coneix perfectament la filosofia i limitacions que tenim".

Per la seua banda, l'entrenador va indicar que la lliga regular “ens va deixar una classificació històrica, vaig veure opcions de guanyar la Lliga, però estar dins del play-off, amb avantatge camp en la primera ronda, va anar un premi excel·lent, més encara tenint en compte la comparació dels pressupostos".

De cara al futur, l’onder destaca que el grup que la seua ambició els porte “a donar eixe pas endavant a tots els nivells per a, així, aconseguir-los, superar-los i optar, de debò, a metes més altes”. Cara a la nova temporada, a Tingues li agradaria “repetir gran part del grup per a partir amb aqueix avantatge i que el planter torne a ser part fonamental, com s'ha pogut veure durant tot l'any, amb diversos jugadors de categories inferiors disputant minuts importants”.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL