Calç i arena per a Pablo Herrera a Berlín

Calç i arena per a Pablo Herrera a Berlín

19 / 06 / 2014

El grauer, patrocinat pel Villarreal CF, guanya un partit i perd un altre en el seu debut

Pablo Herrera, jugador patrocinat pel Villarreal CF, ha iniciat aquest dijous al costat del seu company Adrián Gavira la seua participació en una nova prova del Circuit Mundial: el Gran eslam de Berlín. El castellonenc i el raconer han quedat enquadrats en el grup I al costat dels canadencs Hatch-Redmann, els alemanys Dollinger S.-Flügen i els brasilers Bruno-Alison.

En el primer partit de la fase de grups, a la qual els espanyols han accedit de forma directa després d'entrar al torneig com a cinquens caps de sèrie, Herrera i Gavira no han estat massa afortunats i han cedit per un ajustat marcador de 0-2 (20-22 i 19-21) enfront dels canadencs [28].

L'esforç realitzat durant tota la trobada no s'ha vist recompensat en forma d'una victòria però, per sort, el duo espanyol s'ha llevat l’espineta d'aqueixa trobada en el segon. En aquesta ocasió, Herrera-Gavira s'han imposat a la parella alemanya [21] per 2-1 (14-21, 21-12 i 15-12) malgrat començar perdent. Així, després d'un primer set molt fluix, els espanyols han estret fins a aconseguir remuntar i sumar un triomf en el segon partit de la fase de grups.

El tercer, davant els brasilers Bruno i Alison [12], es jugarà matí a partir de les 9.00 hores.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL