Catorze medalles per al Playas!

Catorze medalles per al Playas!

24 / 02 / 2014

El Playas de Castellón va aconseguir suma 14 metalls en el Campionat d'Espanya en pista coberta

 

El Club d'Atletisme Playas de Castellón, entitat patrocinada pel Villarreal CF, va aconseguir 14 medalles en la 50ª Edició del Campionat d'Espanya en Pista Coberta disputada a la ciutat catalana de Sabadell durant aquest cap de setmana passat. Els atletes del Playas van aconseguir superar el registre d'11 metalls que van aconseguir en l'edició de 2013, continuant amb una dinàmica positiva.

 

Entre els resultats més destacables, el triomf de Mark Ujakpor en la disciplina de 400 metres llisos. El velocista del Playas es va fer amb l'or gràcies a una marca de 46.57 segons, el que li dóna una plaça per al proper Campionat del Món en Pista Coberta, que es disputarà en Sopot (Polònia) a la fi del present any 2014. Patricia Sarrapio, en triple salt, i Daniel Andújar, en 800 metres llisos, es van penjar sengles medalles de plata en dues bones actuacions. María Martín-Sagristà, en 60 metres llisos, Daniel Mazón, en 200, Yioser Toledo , en llançament de pes, i Víctor Corrales, en 1500 van aconseguir la tercera posició en les seves disciplines, la qual cosa els va atorgar l'honor de lluir les medalles de bronze.


El Playas de Castellón va acudir a la cita amb un total de 50 atletes, la qual cosa li col·loca com a primer club en participació, confirmant el guardó de Millor Club d'Atletisme d'Espanya 2013.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL