Juan Carlos posa al costat de Susana Fabregat, creadora de la polsera de Aspropace que es vendrà en El Madrigal. // VILLARREAL CF

Molta ajuda per molt poc

13 / 02 / 2014

El Villarreal CF i Aspropace presenten la polsera solidària que es vendrà en El Madrigal

El Villarreal CF i Aspropace van presentar avui la campanya ‘Solidaritza la teua energia’, impulsada pel club i l'associació en favor dels afectats amb paràlisi cerebral. La iniciativa es materialitzarà dissabte que ve en El Madrigal abans i durant el partit entre el Villarreal i el Celta de Vigo (22.00 hores) a través de la venda de polseres solidàries –solament 2 euros- en les quals figura la paraula ‘Constància’ acompanyada per dos xicotets dibuixos d'un Submarí.

Els encarregats de presentar la iniciativa van ser el porter groc Juan Carlos Sánchez i Susana Fabregat, creadora de la polsera, que van destacar el molt que es pot ajudar per una petita aportació. El meta mallorquí va assenyalar la importància de participar en aquest tipus d'iniciatives solidàries: “El més bonic que hi ha és poder ajudar als altres i el Villarreal sempre ha destacat en participar en aquest tipus d'activitats. Ajudar en aquests moments tan complicats és molt valuós i crec que, per molt poc, es pot fer molt a favor de les persones més necessitades”.

Per la seua banda, Susana Fabregat va reconèixer que les aportacions suposen una forta espenta per al funcionament de Aspropace. “Per al qual ho compra són solament dos euros, però per a l'associació és molt important poder comptar amb aquesta ajuda. Amb tot el que rebem a través d'aquestes petites aportacions podem seguir fent que el centre funcione, assegurar les activitats dels xiquets i ajudar al fet que aquests projectes seguisquen endavant”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL