Polsera de la campaña "Solidariza tu energía"

El Villarreal CF colaborarà amb Aspropace

12 / 02 / 2014

CVF Solidari es suma a la iniciativa en favor de la Fundació Aspropace i dels nens amb paràlisi cerebral

El Villarreal CF, conjuntament amb la Fundació Aspropace, dedicada a l'educació i rehabilitació de nens amb paràlisi cerebral, presentarà la campanya “Solidaritza la teva energia”, acte emmarcat dins dels convenis de col·laboració i acció social que club groc manté amb algunes organitzacions a través de CVF Solidari.

La presentació tindrà lloc a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del submarí després de l'entrenament matinal, abans de la compareixença habitual, amb la presència d'un jugador del primer equip, que estarà acompanyat per un representant de Aspropace.

Aquesta campanya es veurà materialitzada en els accessos al Madrigal, mitjançant la venda de polseres grogues especialment confeccionades per al partit enfront del RC Celta de Vigo, amb el dibuix del submarí i la paraula CONSTÀNCIA inscrita (Dissabte 15 de febrer, 22:00).

Amb aquesta iniciativa el Villarreal CF se sumeixi al suport de col·lectius d'ajuda a persones amb discapacitat en el seu compromís més enllà de l'esport. Tota la recaptació obtinguda a través de la venda de les polseres serà destinada íntegrament a la Fundació Aspropace i la seva labor amb nens afectats per paràlisi cerebral.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL