Doble triomf de Illa-Grau i Amics

Doble triomf de Illa-Grau i Amics

20 / 01 / 2014

Els equips patrocinats pel Villarreal s'imposen a Andorra i Azpeitia

 Gran cap de setmana per als equips patrocinats pel Villarreal CF. Així, tant el UBE l’Illa-Grau com el Amics del Bàsquet van sumar sengles victòries en els seus respectius enfrontaments, mentre que el Club Atletisme Platges de Castelló es va proclamar campió de la Copa de Clubs de Júnior. En la Superliga de Voleibol, el UBE l’Illa-Grau va recuperar les millors sensacions en la visita del CV Andorra, al que va derrotar per un clar 3-0.

El Amics del Bàsquet es va recuperar de la seua derrota de la passada setmana amb un clar 99-77 enfront del Azpeitia Azkoitia. No obstant açò, el conjunt de Toni Ten es troba instal·lat en el setè lloc de la classificació, on s'amunteguen fins a quatre equips amb els mateixos punts.

El Club Atletisme Platges de Castelló, per la seua banda, va revalidar el seu títol en la Copa de Clubs Júnior, on el club presidit per Toni Escrig va sumar el que ja és el seu desè títol de la categoria, la qual cosa dóna una idea del domini de l'entitat castellonenca en el panorama nacional.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL