Herrera i Gavira compten amb Agustín Correa com a nou entrenador per a aquesta temporada. // PABLO HERRERA

Herrera torna als entrenaments

14 / 01 / 2014

 

El grauer, patrocinat pel Villarreal compleix la seua primera setmana de treball a Alacant

 

El jugador de vóley platja Pablo Herrera -patrocinat pel Villarreal CF- i el seu company Adrián Gavira, compleixen la seua primera setmana d'entrenaments a Alacant. Després d'un període llarg de vacances, la parella espanyola ja s'ha posat a treballar de cara a l'arrencada de la temporada 2014, prevista per a intervinguts del mes d'abril.

La principal novetat en la volta als entrenaments del duo nacional, actual campió d'Europa, és la presència d'Agustín Correa com el seu nou entrenador. Correa és tècnic nacional de voleibol, ha exercit de segon i preparador físic de la selecció nacional de voleibol absoluta, ha entrenat al CV Port Real i el CAB UCAM Murcia de la Superliga Masculina, i com a jugador va militar durant vuit campanyes en la màxima categoria del voleibol nacional.

Al costat de Correa, el jugador grauer i el gadità han centrat el treball d'aquestes primeres setmanes a realitzar molta activitat aeròbica i moltes repeticions de col·locació i recepció per a anar agafant sensacions. De moments, aquestes són bones i tant Herrera com Gavira han començat amb ganes i il·lusió una nova pretemporada. Cal recordar que Herrera-Gavira van tancar el 2013 entre els deu primers del rànquing mundial, concretament en la vuitena posició.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL