Los participantes recibirán dos entradas para el próximo partido de Liga frente a la Real Sociedad. // ACF FOTOGRAFÍA

Dóna Sang torna al Madrigal

07 / 01 / 2014

El Villarreal i el CTCV organitzen una jornada extraordinària per al dijous 9 de gener

 

 

La campanya Don Sang torna al Madrigal! El Villarreal CF i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana (CTCV) han organitzat una donació extraordinària de cara al pròxim dijous 9 de gener, en el qual les unitats mòbils tornaran al feu groc després de la seua visita del setembre passat. Amb aquest gest solidari, el Submarí recolza la promoció de la donació de sang entre la població, objectiu bàsic del CTCV.

Tots aquells interessats a donar sang podran fer-ho despús-demà en la zona VIP del Madrigal (Plaza Llaurador s/n) de 10.00 a 14:30 h i de 16.30 a 21.00 h, on el Villarreal CF habilitarà el recinte per a poder realitzar la donació amb la màxima comoditat.

Així mateix, com a agraïment, el Villarreal Club de Futbol lliurarà als seus seguidors dues entrades gratuïtes per donant per al partit de Lliga que el Villarreal disputarà davant la Reial Societat en El Madrigal dilluns que ve 13 de gener (22.00 hores).

Una afició solidària

L'any passat es van aconseguir més de 700 unitats de sang i quasi 100 veïns van decidir fer-se donants per primera vegada. Són unes dades excel·lents que tant el Club com el CTCV esperen superar en el 2014 que ara comença. La primera campanya de donació amb aquesta entitat va ser l'any 2002 i fins hui s'han aconseguit un total de 4.295 unitats efectives i més de 583 nous donants.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL