El Amics guanya i es col·loca quart

El Amics guanya i es col·loca quart

23 / 12 / 2013

Els verd-i-blancs van derrotar al Askatuak, el cuer, per 84-66

El Amics del Bàsquet, equip patrocinat pel Villarreal CF, va sumar una nova victòria aquest cap de setmana enfront del Askatuak per 84-66, la qual cosa permet al conjunt de Toni Ten col·locar-se quart en la taula. Els verd-i-blancs van dominar el partit pràcticament des de l'inici i, malgrat una curta reacció dels donostiarres, els locals van acabar aixafant les esperances del Asktuak.

Amb aquesta nova victòria, la segona consecutiva, els castellonencs són quarts amb 17 punts, encara que empatats a punts amb Càceres i Palma Air Europa.

Derrota inesperada del UBE l’Illa-Grau

Quant al UBE l’Illa-Grau, un altre dels equips patrocinats pel Submarí, els grauers van patir un inesperat revés en la seua visita a Sevilla, on es van enfrontar al Cajasol Juvasa. El conjunt blau poc o quasi res va poder fer per a traure alguna cosa positiu de la seua visita a la capital sevillana, on van caure per 3-0 (26-24, 25-17 i 25-17).

Als graueros solament els valia guanyar per 0-3 per a acabar segons la primera volta i disputar directament les semifinals del torneig coper, però les coses van eixir totalment al contrari de l'esperat.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL