La valenciana Concha Montaner es una de las grandes estrellas del atletismo nacional. // VILLARREAL CF

El Platges es reforça amb tres estreles

24 / 10 / 2013

El club patrocinat pel Villarreal CF aconsegueix el fitxatge de tres puntales de l'atletisme espanyol

El Club Atletisme Platges de Castelló, club patrocinat pel Villarreal CF, ha tancat el fitxatge de les atletes Concha Montaner, Patricia Sarrapio i Julia Takats de cara a la pròxima temporada, en la qual l'equip femení comptarà amb tres reforços de luxe. Es tracta de tres de les millors atletes del panorama nacional i amb les que el club presidit per Toni Escrig tractarà donar un salt de qualitat definitiu.

Concha Montaner, nascuda a l'Eliana (València, 14 de gener de 1981) i que prové del club l'Eliana és una consumada especialista en la prova de salt de longitud, on té una millor marca personal de 6,92 metres. Concha acaba de rebre fa unes setmanes l'alegria de la seua medalla en el Campionat del Món de pista coberta celebrat l'any 2006 a Moscou. La valenciana va finalitzar quarta, però la desqualificació de la tercera classificada per dopatge li va fer aconseguir el bronze. El principal objectiu de l'atleta és arribar fins als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Ha sigut 44 vegades internacional i ha aconseguit 18 títols de Campiona d'Espanya, 10 en pista coberta i 8 a l'aire lliure, sent un d'ells en 100 metres on posseeix una gran marca d'11,71 segons. Sens dubte serà un gran reforç per al Platges tant en la prova de longitud, com en els 100 metres i el relleu 4 x 100 metres.

Patricia Sarrapio (Madrid, 16 de novembre de 1982, prové del València Terra i Mar i la seua especialitat és el triple salt, on ha sigut Campiona d'Espanya en huit ocasions, cinc d'elles en pista coberta i tres a l'aire lliure. Ha sigut 20 vegades internacional i ha competit en proves de màxim nivell com a Campionats del Món i Jocs Olímpics. Té una millor marca personal de 14,10 i igual que Concha és un reforç estel·lar per al Platges, no solament en les competicions d'equips, sinó per a aconseguir medalles en els nacionals i ajudar a aconseguir el primer lloc en les classificacions de finalistes i medalleros d'aqueixos campionats.

Julia Takats (Budapest, 26 de novembre de 1989) és el tercer gran fitxatge. Es va traslladar sent una xiqueta a Espanya i té la nacionalitat espanyola des de 2009. Ha sigut set vegades internacional absoluta. Té el rècord d'Espanya Absolut de 10 quilòmetres marxa amb 42,32,74 minuts i ha sigut Campiona d'Espanya Absolut de 20 quilòmetres marxa en el 2013 i Campiona d'Espanya Absoluta de 10 quilòmetres en pista en les temporades 2009, 2011 i 2013. Està situada en el lloc 16 del rànquing mundial en la prova de 20 quilòmetres marxa. 

En definitiva, aquestes incorporacions ajudaran a l'equip femení a acostar-se més al Valencia Terra i Mar, dominador de l'atletisme femení nacional i a lluitar sempre per estar en el podi en les dues competicions de clubs importants, la Copa de la Reina i la Lliga Nacional de Clubs de Divisió d'Honor. La potencialitat que ha perdut l'equip masculí amb les baixes de Javier Cienfuegos, Víctor García, Yasmanis Copello i Yeimer López, han servit per a millorar de forma important l'equip femení amb aquestes tres magnífiques incorporacions.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL