El l’Illa-Grau remunta i es manté líder

El l’Illa-Grau remunta i es manté líder

04 / 11 / 2013

 

El club patrocinat pel Villarreal suma la seua tercera victòria després de donar-li la volta a un 0-2 en contra

El UBE l’Illa-Grau, club patrocinat pel Villarreal CF, va oferir la seua cara més competitiva aquest cap de setmana després de remuntar un 0-2 en contra en el xoc va enfrontar al conjunt de Carlos Cavalli amb el VP Madrid. Els blaus, amb una grandíssima actuació, van reaccionar a temps, van remuntar i van acabar portant-se una victòria que els permet mantenir-se invictes en aquest començament de la Superliga Masculina.

Potser el viatge realitzat a primera hora del matí va provocar que als grauers els costara entrar en el partit. Aquests no tenien la velocitat d'altres dies a l'hora de reaccionar i aquesta circumstància va ser aprofitada pels locals per a vèncer el primer set per 28-26 i repetir victòria en el segon per un altre ajustat 25-23. No obstant açò, i malgrat no jugar tampoc massa bé, el UBE L’Illa-Grau sí va aconseguir alçar-se en els dos següents sets fins a igualar la trobada, amb parcials de 19-25 i 19-25.

Tot quedava per resoldre's en la mort sobtada i els grauers no van fallar. Havien fet el més complicat, remuntar a força d'arpa i casta, i no podien deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir la tercera victòria de la temporada i seguir el deixant del CAI Teruel.

Així, els de Cavalli, que no havien rebut gens bé amb anterioritat i havien estat desafortunats amb el servei, van millorar aquest últim aspecte i van acabar doblegant al quadre madrileny per 10-15 i un marcador final de 2-3, que els permet mantenir-se com a segons. 

Fitxa tècnica:

VP Madrid. Set inicial: Caballero, Carlos Baos, Fernando Román, Dante, Santiago García, Petrov i Diego Mahia (llíber). També jugaren:  Pablo Vidal, Sergio Figueroa y Sergio Ramírez. 

UBE l’Illa-Grau. Set inicial: Obán Vázquez, Sergi Martín, Osveny Sánchez, Daniel Herrera, Marcos Dreyer, Jefferson Rivera i Iñaki Bescós (llíber). També jugaren:  Eric Montoliu, Álex Blasco, Enric Bescós i Ismael Junquera. 

Resultat: 2-3 (28-26, 25-23, 19-25, 19-25 i 10-15).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL