||||

Albiol i Elena de Toro tornen al col·legi

25 / 03 / 2021

El central del Villarreal i la portera del Femení han participat en una divertida videollamada amb els alumnes de sisé curs del CEIP Lluís Vives de Xilxes

Raúl Albiol i Elena de Toro han participat aquesta vesprada en una divertida videoconferència amb els alumnes del col·legi CEIP Lluís Vives de Xilxes. Els estudiants de sisé curs han pogut assaciar la seua curiositat traslladant-li al central del Villarreal i a la portera del Femení A una infinitat de divertides preguntes sobre les seues trajectòries professionals en una distesa xarrada ‘en línia’.

Un nou format per a fer front a la pandèmia del Covid-19

El Villarreal es reinventa en temps d'adversitat. A través del programa Endavant Club Groguet, el club groc ha ideat un nou format virtual per a dur a terme l'activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’, malgrat la pandèmia del Covid-19, i acostar així a les estreles grogues amb els aficionats més joves de la nostra província.

Fins al moment, aquesta temporada han participat d'aquesta iniciativa Fer Niño (CEIP Botànic Calduch), Sergio Asenjo (CEIP Don José Alba de La Vilavella), Jaume Costa (CEIP Lluís Tena de Sant Jordi) i Raúl Albiol i Elena de Toro (CEIP Lluís Vives de Xilxes). D'ara en avant, els jugadors del Submarí i les futbolistes del Femení A participaran en videollamadas per més centres escolars per a gaudir amb els més xicotets.

Cal recordar que, més enllà de les xarrades virtuals, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de manera gratuïta d'un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d'una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL