||||

La millor temporada del TAU Castelló

22 / 03 / 2021

L'equip dirigit per Toni Ten està signant un curs excepcional en la lliga LEB Or

El TAU Castelló està en el millor moment de la seua història. El club castellonenc està signant una gran temporada en la lliga LEB Or. Va concloure en primera posició del Grup B la primera fase de la competició i ara està immers en la segona fase, en la qual lluitarà per l'ascens a la Lliga ACB.

En una temporada en la qual els aficionats no estan podent gaudir del seu equip, l'equip de Villarreal TV ha preparat un xicotet reportatge per a donar veu als grans protagonistes de l'equip de bàsquet castellonenc. Dona-li al ‘play’ i gaudeix-ho!

El TAU Castelló, un pilar de Endavant Esports

El TAU Castelló és un dels clubs més significatius del programa d'Endavant Esports. El club castellonenc reflexa a la perfecció els valors del projecte de suport a l'esport del Villarreal CF. Fundat en 1994, juga els seus partits com a local en el Ciutat de Castelló.

Endavant Esports és el projecte de mecenatge esportiu del Villarreal CF. El club groc està compromés amb contribuir al creixement de l'esport a Castelló, com a part del compromís social que adquireix el club amb el seu entorn, tractant de retornar-li a la societat i a la província el suport que rep. El projecte consisteix en un suport econòmic i esportiu, ja que el club, a més de dotar de prestacions econòmiques als integrants del projecte, també posa a disposició els seus serveis mèdics, l'ús de les instal·lacions i tots els mitjans que estan al seu abast per a fomentar el desenvolupament dels esportistes.

Malgrat la pandèmia del COVID-19, i conscient de la incertesa que assola al món de l'esport, aquesta temporada el Villarreal CF ha reafirmat la seua aposta per Endavant Esports, mantenint una inversió de més de 700.000 euros en aquest projecte de mecenatge que fomenta i contribueix a l'impuls de l'esport d'elit a la província de Castelló.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL