||||

Somàlia rep el material donat pel Villarreal CF

11 / 01 / 2021

El club groc ha col·laborat en la iniciativa solidària impulsada pel contingent espanyol al país africà

El material esportiu donat pel Villarreal CF, al costat de la FFCV, el Levante UD, el Valencia CF, l'Elche CF, el CD Castellón i l'Hércules CF, ja ha arribat a Somàlia i ha sigut entregat a diferents equips del país africà durant el passat nadal.

El club groc va col·laborar en aquesta iniciativa promoguda pel contingent espanyol en EUTM-Somàlia per mitjà de la Delegació de Defensa a la Comunitat Valenciana amb el propòsit de fomentar l'esport com a part de les accions complementàries d'estabilització del país i coincidint amb la reobertura de l'estadi nacional de futbol de Mogadiscio.

A la foto, posen jugadors dels diferents equips somalis, autoritats de civils de la zona, el Comandant de la Força el General Fabià Zizone (Cap d'EUTM-Somàlia) i el Cap de Suport dela EUTM-Somàlia, el Coronel José Luis Sales.

Cal recordar que l'EUTM-S té com a principal objectiu l'enfortiment de les institucions federals de defensa somalis, però com són habitual en aquesta mena de missions internacionals, també està actualment implicada en un projecte de cooperació cívic-militar que té per objectiu la creació d'un espai on els adolescents i joves somalis desenvolupen les seues actituds i capacitats a través d'un esport tan consolidat a nivell mundial com és el futbol.

La missió d'entrenament a Somàlia és una organització dependent de la Unió Europea que al costat d'altres organitzacions internacionals contribueix al desenvolupament de la seguretat i la prestació de serveis bàsics a Somàlia, en un esforç conjunt per a millorar les condicions de vida de la seua població.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL