||||

La nostra guerrera Zoe serà intervinguda a Boston!

08 / 01 / 2021

La família de la xicoteta vila-realense ha aconseguit recaptar els 172.000 euros que necessitava

Objectiu aconseguit! La família de Zoe Prieto Branchadell, una xicoteta vila-realense de tan sols 14 mesos que va nàixer amb una cardiopatia complexa, ha aconseguit recaptar els diners suficients perquè la xiqueta siga intervinguda al Boston Children’s Hospital el 27 de gener. Pateix la denominada Tetralogia de Fallot i atrèsia pulmonar.

El Villarreal CF es va bolcar amb la causa a través d'una sèrie d'accions que han servit perquè la família supere la barrera dels 172.000 euros, que és el que costa l'operació a Boston, i a més tinguen capital suficient com per a costejar la seua estada als Estats Units durant el temps que siga necessari.

A més de les accions impulsades pel Villarreal CF i de les donacions econòmiques dels jugadors del primer equip i dels membres del Consell d'Administració a títol personal, han col·laborat econòmicament empreses col·laboradores del club que apareixeran en la segona U televisiva que s'estrenarà pròximament en la graderia de Preferència de l'Estadi de la Ceràmica. Per descomptat, les donacions dels aficionats també han sigut molt importants per a aconseguir recaptar els diners suficients. Un triomf de tots amb un clar objectiu: que la xicoteta Zoe puga recuperar-se i tindre una pròspera vida.

Els jugadors del Villarreal CF, que van donar suport a la causa econòmicament, també han sigut part important de la recaptació promoguda pel club, que va vendre a la seua botiga en línia les seues samarretes signades a un preu especial. Esment especial mereixen també l'Athletic Club i el Llevant UD, que van voler col·laborar amb la causa donant les samarretes dels seus futbolistes.

Zoe serà intervinguda el 27 de gener a Boston. Gràcies a tots!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL