||||

Aconsegueix les samarretes solidàries del Villarreal-Levante!

07 / 01 / 2021

Les elàstiques, en benefici de 'Nuestra guerrera Zoe', ja estan a la venda a la Tenda Online per 150 euros

Una oportunitat única per a demostrar solidaritat i passió pel Villarreal CF. Els aficionats grocs ja poden adquirir per 150 euros les samarretes oficials que Dani Parejo, Manu Trigueros, Rubén Peña, Raúl Albiol i Pau Francisco Torres van utilitzar durant el partit davant el Levante UD en l'Estadi de la Ceràmica. Totes elles estan signades pels seus protagonistes.

Cal destacar que els beneficis aniran destinats íntegrament a la causa de ‘La nostra guerrera Zoe’, una xicoteta vila-realenca de tan sols 14 mesos que va nàixer amb una cardiopatia complexa i necessita ser intervinguda a Boston.

Zoe pateix la denominada Tetralogia de Fallot i atrèsia pulmonar. Els seus pares, Abel Prieto i Laura Branchadell, necessiten 172.000 euros perquè la xicoteta puga ser intervinguda per primera vegada al Boston Children’s Hospital el 27 de gener. Dos o tres anys més tard, hi haurà una segona operació programada que costaria altres 222.000 euros.

El termini per a la donació per a la primera intervenció estarà obert fins al pròxim 10 de gener. El Villarreal CF col·laborarà econòmicament i també realitzant una sèrie d'accions com la de les samarretes per a recaptar els fons necessaris.

Gràcies, Levante UD!

Així mateix, el Levante UD també va voler col·laborar en la causa i ha donat les samarretes signades dels futbolistes José Luis Morales i Gonzalo Melero, que també s'han posat a la venda per 150 euros a la Tenda Online del Villarreal CF.

Compra una samarreta solidària!

Pots adquirir les samarretes solidàries dels futbolistes del Villarreal CF i Levante UD a la Tenda Online del club groc: TENDA ONLINE

Altres vies de donació

A més, els interessats a donar suport a la causa de Zoe poden donar a través de les següents vies:

  • Transferència bancària: ES83 2038 6495 0460 0004 3564
  • Bizum: 623 19 48 14 / 623 10 72 40
  • Plataforma digital GoFundMe: Nuestra guerrera Zoe

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL