||||

Una província única: Betxí

26 / 12 / 2020

Descobreix els encants del municipi situat a la comarca de la Plana Baixa en el tercer lliurament de Endavant Província

Torna a gaudir d'un nou lliurament de Envadant Província! El Villarreal CF estrena hui el tercer capítol de “Una província única”, una sèrie documental que amb Marcos Senna com a protagonista recorre els diferents municipis i comarques de la província de Castelló, descobrint tots els seus encants i tradicions.

Aquesta vegada, l'exjugador groc visita la localitat de Betxí. Una localitat d'aproximadament 5.600 habitants en la qual es troba la penya del Villarreal CF Orgull Groguet Betxí, que compta amb 145 abonats 'groguets'. Marcos Senna descobrirà els llocs més emblemàtics del municipi situat a la comarca de la Plana Baixa com la Plaça Major, el Palau Castell, l'Ermita del Calvari i la Muntanyeta de Sant Antoni. A més, Senna degustarà la gastronomia local visitant un forn tradicional per a provar les típiques “coquetes de sal i oli”.

L'exjugador del Villarreal CF també disputa un torneig de futbol 3 i gaudeix de diferents jocs amb els xicotets seguidors grocs dels equips Prebenjamín i Benjamí del CD Betxí.

T'ho perdràs? Pots veure el tercer capítol de “Una província única” fent clic en el reproductor de vídeo que es troba sobre la imatge de la notícia.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL