||||||

La nostra guerrera Zoe

21 / 12 / 2020

El Villarreal col·labora amb la recaptació de fons perquè la xiqueta puga ser intervinguda d'una cardiopatia complexa

Tots amb Zoe. El Villarreal CF ha decidit implicar-se al màxim en la lluita de la família de Zoe, una xiqueta de Vila-real de tan sols 14 mesos que va nàixer amb una cardiopatia complexa. Pateix la denominada Tetralogia de Fallot i atrèsia pulmonar. Els seus pares, Abel Prieto i Laura Branchadell, necessiten 172.000 euros perquè puga ser intervinguda per primera vegada al Boston Children’s Hospital el 27 de gener. Dos o tres anys més tard, hi haurà una segona operació programada que costaria altres 222.000 euros.

El termini per a la donació per a la primera intervenció estarà obert fins al pròxim 10 de gener i actualment la família ha recaptat 50.000 euros.

El Villarreal CF col·laborarà econòmicament i també realitzant una sèrie d'accions per a recaptar els fons necessaris. Totes elles han sigut presentades aquest migdia a la Ciutat Esportiva en una roda de premsa telemàtica que ha comptat amb la presència de la família Prieto Branchadell, del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, l'entrenador del primer equip, Unai Emery, i el central vila-realenc del Submarí, Pau Francisco Torres. Per a veure l'acte complet tan sols cal clicar en el 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Les accions que emprendrà el Villarreal CF per a ajudar a Zoe seran les següents:

Samarreta de suport davant l'Athletic Club

Els jugadors del Villarreal CF saltaran demà al camp amb samarretes de suport a Zoe per a donar visibilitat a la causa abans del partit de LaLiga contra l'Athletic Club a l'Estadi de la Ceràmica.

Venda de les samarretes utilitzades davant l'Athletic i el Levante

El Villarreal CF també donarà les samarretes utilitzades en els partits de LaLiga davant l'Athletic Club (22 desembre) i Levante UD (2 de gener), que són els que es jugaran a l'Estadi de la Ceràmica estant compresos dins del període de donació (fins al 10 de gener).

Venda de publicitat solidària a l'Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF estrenarà pròximament una segona U televisiva en la graderia de Preferència de l'Estadi de la Ceràmica. El club la posarà a la disposició de la causa per a La nostra guerrera Zoe. Així, totes les persones o empreses que donen 1.000 euros apareixeran durant un minut en el citat espai durant un partit (1.000 euros per minut).

Vies de donació

Els interessats a donar suport a la causa de Zoe poden donar a través de les següents vies:

  • Transferència bancària: ES83 2038 6495 0460 0004 3564
  • Bizum: 623 19 48 14 / 623 10 72 40
  • Plataforma digital GoFundMe: La nostra guerrera Zoe

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL