||||

El Torneig 3x3 Groguet, diversió per tota la província

28 / 10 / 2020

La iniciativa Endavant Província portarà aquest divertit torneig a les diferents localitats de Castelló

El Torneig 3x3 Groguet s'ha reinventat per a arribar als diferents racons de Castelló. Endavant Província incorporarà, entre les seues activitats estreles, l'organització d'aquest divertit torneig en els diferents municipis que siguen protagonistes de la iniciativa groga.

Aquesta temporada, el torneig enfrontarà a equips de categoria prebenjamí i benjamí. Els conjunts estaran formats entre tres i quatre jugadors, que competiran per guanyar aquest divertit certamen en la seua respectiva categoria. Els equips vencedors reben una medalla commemorativa i es classifiquen per a la gran final, que se celebrarà a final de temporada.

A més del torneig, els jugadors participen en el ‘Repte Groguet’, on posen a prova les seues habilitats amb dues divertides activitats que consisteixen a xutar al pal i intentar un gol olímpic. Després de completar-les, els participants reben una puntuació i el guanyador de cada categoria reben una pilota signada per Marcos Senna, que presenciarà cada edició del Torneig 3x3 Groguet. En aquesta segona activitat, hi haurà una classificació global entre localitats, que agrega la puntuació de cadascun dels participants de cada edició.

Primera jornada: Endavant Vila-real

En la primera edició del torneig van participar el Benjamí C, el Benjamí E, el Prebenjamín C i el Prebenjamín E del Villarreal CF, que es van dividir en xicotets equips per a disputar el torneig en totes dues categories.

En benjamí, va guanyar l'equip Paco Alcácer, format per Alejandro Font, Martí Adell, Ferran Llorens i Mario Tenedor, mentre que en categoria prebenjamín es va proclamar vencedor el Grup Dani Parejo, compost per Yassin, Robert i Pablo Font.

En el ‘Repte Groguet’, la ciutat de Vila-real, representada pel Villarreal CF, va sumar un agregat de 311 punts en categoria benjamí i 167 en categoria prebenjamín.

Per a seguir els resultats de la primera jornada del Torneig 3x3 Groguet, pots consultar el següent enllaç: RESULTATS I CLASIFICACIONS

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL