||||

El Villarreal CF presenta el llibre ‘¿Dónde está Groguet?’

27 / 10 / 2020

L'obra de l'autor castellonenc Jose Sanchis relata una emocionant història amb la mascota del Submarí com a protagonista

El Villarreal CF torna a apostar per Endavant Cultura. El club groc i el Grup Sar Alejandría col·laboren en l'edició del llibre juvenil ‘¿Dónde está Groguet?’, una obra escrita per l'autor castellonenc Jose Sanchis Mezquita i il·lustrada per la vila-realenca María Carda Sanz.

El llibre, editat per Teseo Ediciones, conta una apassionant aventura juvenil ambientada als carrers de Vila-real i els limítrofs de l'Estadi de la Ceràmica, que se centra en investigar el parador de Groguet, la mascota del club. En ella, apareixen una sèrie de personatges ficticis, com l'inspector Soler o la policia Gallardo, però també reals com Manu Trigueros, un dels capitans del Villarreal; Jessica Collado, excapitana del Femení A; o els periodistes locals Mónica Benavent i Javi Mata.

A través d'un trepidant relat, ‘¿Dónde está Groguet?’ aborda els valors que defineixen al Villarreal CF com l'amistat, l'esforç, la superació i, sobretot, l'amor d'uns xiquets per l'escut del Submarí Groc. A més, el llibre aprofundeix en l'afició més jove a través d'un recorregut per la història i els símbols més característics del club, d'una manera amena, didàctica i divertida. 

El llibre es pot adquirir per un preu de 15 euros a les Tendes Oficials del Villarreal CF.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL