||||||

La veu de l'experiència

13 / 10 / 2020

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, impartirà classes en la Universitat CEU Cardenal Herrera a partir de febrer

La veu de l'experiència. El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha protagonitzat l'arrancada del nou títol d'Especialista en Direcció i Gestió Esportiva de la Universitat CEU Cardenal Herrera amb una xarrada formativa sobre el model de gestió del Submarí.

Es tracta d'una formació pionera a la Comunitat Valenciana que respon a la creixent demanda de professionals de l'empresa experts en el sector esportiu. Un títol d'especialització que formarà als futurs graduats en Direcció d'Empreses per a assumir llocs de gestió i direcció d'entitats esportives públiques o privades, així com per a impulsar nous projectes empresarials vinculats al món de l'esport.

A partir de febrer i de manera regular, José Manuel Llaneza impartirà una sèrie de classes per a compartir la seua experiència dins del futbol professional amb els alumnes en la qual també comptarà amb la col·laboració de personatges rellevants.

Aquesta iniciativa ha nascut amb l'objectiu de respondre a la creixent demanda dels professionals de l'empresa experts en el sector esportiu. Un nou projecte que pretén acostar encara més als estudiants a la realitat d'aquesta especialització, sobretot, a impulsar noves idees empresarials lligades al món de l'esport.

Al llarg de la intervenció de José Manuel Llaneza, els estudiants del Títol d'Especialista en Direcció i Gestió Esportiva de la CEU UCH han tingut l'oportunitat de conéixer les claus de la gestió del Villarreal CF. El ponent ha realitzat un repàs de l'evolució del club groc, subratllant fites com l'ascens a Primera Divisió i els nombrosos premis i assoliments aconseguits pel Villarreal fins a l'actualitat.

Aquesta conferència és la primera d'una sèrie que protagonitzaran figures rellevants de la gestió esportiva i de l'esport, amb l'objectiu d'acostar als estudiants a la realitat d'aquest àmbit d'especialització professional.

El Villarreal CF i la Universitat Cardenal Herrera CEU mantenen una estreta relació des d'octubre del 2015 gràcies a la iniciativa Endavant Formació.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL