||||

L'afició es bolca amb 'Dóna Sang'

08 / 10 / 2020

Els seguidors groguets mostren de nou la seua cara més solidària a l'Estadi de la Ceràmica

L'afició grogueta ha tornat a complir! Els seguidors del Villarreal CF han demostrat un cop més la seua solidaritat i han assistit a donar sang aquest dijous a l'Estadi de la Ceràmica, gràcies a la nova campanya de donació de sang impulsada pel club groc i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV).

A més, el membre de el Departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, el cap de servei de Hemodonació del CTCV, Roberto Roig, i la responsable de centre de transfusió de Castelló, Virginia Callao, han acudit a la Sala Preferència del feu 'groguet' per agrair de primera mà a l'afició de l'Submarí la seua aportació i solidaritat. Així mateix, el club ha obsequiat als donants amb un val de descompte del 10% per bescanviar a les Tendes Oficials del Villarreal CF.

Amb més de 18 anys de recorregut, s'han registrat al voltant de 9.000 donacions des de la temporada 2001/02. Aquesta iniciativa, emmarcada dins el projecte d'Endavant Solidaritat, compta amb el suport de Fros-Trol, patrocinador oficial del Villarreal CF.

Per escoltar les paraules del cap de servei de Hemodonació del CTCV, Roberto Roig, analitzant la jornada de donació tan sols cal clicar al 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL