||||

Solidaritat i suport al projecte EUTM-Somàlia

07 / 10 / 2020

Els clubs més representatius del futbol valencià s'han bolcat amb la iniciativa de les Forces Armades

El futbol valencià ha mostrat el seu costat més solidari amb el projecte EUTM-Somàlia. El Villarreal CF, el Valencia CF, el Levante UD, l'Elche CF, el CD Castellón i l'Hércules CF han col·laborat amb la campanya de foment esportiu que està realitzant el contingent espanyol a la ciutat somali de Mogadiscio. Els clubs han donat material i roba esportiva, que es repartirà a les escoles de la zona a xiquets i joves esportistes somalis.

A l'acte de lliurament del material, celebrat en la Delegació de Defensa a València, han assistit representants de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, així com de totes les entitats esportives que han contribuït a aquest projecte. En representació del Villarreal CF han acudit el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, i el membre del Departament de Relacions Institucionals, Marcos Senna.

EUTM-S té com a principal objectiu l'enfortiment de les institucions federals de defensa somalis, però com són habitual en aquesta mena de missions internacionals, també està actualment implicada en un projecte de cooperació cívic-militar que té per objectiu la creació d'un espai on els adolescents i joves somalis desenvolupen les seues actituds i capacitats a través d'un esport tan consolidat a nivell mundial com és el futbol.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL