||||

Una decidida aposta per l'esport universitari

06 / 03 / 2020

La Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport destinarà aquest any 30.000 euros en beques per als esportistes d'elit de la Universitat Jaume I

El Servei d’Esports de la Universitat Jaume I va celebrar ahir un acte de commemoració pel XX aniversari del Programa d'Esportistes d'Elit del centre universitari. L'esdeveniment, que va reunir 119 esportistes del programa, va estar presidit per la rectora de l'UJI, Eva Alcón; el membre del Departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Tino Traver; el responsable de projectes de la Fundación Trinidad Alfonso, Daniel Olmos; la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; i el cap del Servei d’Esports de l'UJI, Carlos Hernando.

Durant l'acte, el Villarreal CF va presentar el programa Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport, que dona suport a la pràctica esportiva professional de l'alumnat reconegut com a esportista d'elit. Per nové any consecutiu, el club groc destinarà 30.000 euros en beques. L'any 2019, aquestes ajudes es van repartir entre 42 esportistes matriculats en 17 graus i que practiquen fins a 13 modalitats esportives.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL