||||||

Pla d'activitats davant el CD Leganés

05 / 03 / 2020

El Villarreal commemorarà el 97é aniversari del club, el Dia de la Dona i retrà homenatge al Playas de Castellón

El Villarreal CF ha organitzat una sèrie d'esdeveniments per a la prèvia del partit davant el CD Leganés, que se celebrarà aquest diumenge, a les 18.30 hores, en l'Estadi de la Ceràmica.

Dia Internacional de la Dona

Per a commemorar el Dia Internacional de la Dona (8 de març), el Villarreal CF i el CD Leganés saltaran al terreny de joc acompanyats per xiquetes, que aniran de la mà dels futbolistes de tots dos conjunts.

97é Aniversari del club

En vespres del 97é aniversari del Villarreal CF, que se celebra el 10 de març, el club groc retrà homenatge als abonats de totes les edats que hagen nascut aqueix mateix dia. A més, aquests rebran un xicotet obsequi per part del club i immortalitzaran aquest especial moment fotografiant-se amb l'onze inicial del conjunt groc.

Homenatge al Playas de Castellón i servei d'honor de Pablo Torrijos

El Villarreal CF també rendirà tribut als esportistes del Club de Atletismo Playas de Castellón, per proclamar-se novament campions d'Espanya i penjar-se 19 medalles (huit ors, cinc plates i sis bronzes) en el Campionat Nacional en Pista Coberta celebrat a Orense (Galícia). En representació de tots els medallistes, el triplista castellonenc Pablo Torrijos, que va batre el rècord d'Espanya en Triple Salt, amb una marca de 17.18, i ha certificat la seua participació per als JJOO de Tòquio 2020, farà el servei d'honor del partit davant el conjunt ‘pepinero’.

Per part del Playas de Castellón, a més de Pablo Torrijos, assistiran a l'homenatge Jorge Ureña (or en heptatló), Cristina Ferrando (or en salt d'altura), Alexis Sastre (or en salt d'altura), Claudia Conte (plata en pentatló), Miguel Ángel Sancho (bronze en salt d'altura), Emilio Bellido (bronze en triple salt) i Jorge Dávila (bronze en heptatló).

Filibert, artista protagonista en Groc Talent

L'artista vila-realense Filibert actuarà en la Fan Zone de l'Estadi de la Ceràmica durant la prèvia del partit davant el CD Leganés (17.30 hores). El jove cantautor provincial és un jove compromés amb la societat, que escriu i interpreta temes sentimentals i de protesta.

CD Oliver, CD Cabanes i CE Vila d'Onda, participants en el Torneig 3x3 Groguet

El CD Oliver, CD Cabanes i CE Vila d'Onda seran els equips participants en la pròxima jornada del Torneig 3X3 Groguet, que tindrà lloc en la Fan Zone de l'Estadi de la Ceràmica, a partir de les 16.45 hores. Els guanyadors de la competició, en la qual juguen equips benjamins i prebenjamines, saltaran al verd de l'Estadi de la Ceràmica per a fotografiar-se amb els seus ídols.

Txèquia groga, penya protagonista en l'APV

L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF albergarà, a partir de les 17.05 hores, la prèvia del partit davant el CD Leganés. Aquesta jornada, la penya protagonista serà Chequia Groga. A més, l'APV celebra el Mig Any Peñista i ha organitzat una rebuda a l'autobús groc a la seua arribada a l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL