||||

Sintonia i diversió entre el CAU i el Juvenil B

24 / 02 / 2020

Els membres del Centre d'Autisme es van desplaçar fins a la Ciutat Esportiva per a visitar als seus amics de la Cantera Grogueta

La iniciativa de Endavant Igualtat vol afermar i crear una relació entre diverses associacions socials i els joves futbolistes del Villarreal CF. A través d'aquest projecte, el club groc tracta de donar veu a diferents causes socials amb l'objectiu d'obtindre un benefici mutu, tant per als jugadors de la Cantera Grogueta, com per als membres de les entitats. Un dels casos més representatius d'aquesta activitat és la forta amistat que uneix als jugadors del Juvenil B i els integrants del centre CAU.

L'Associació Escola El CAU és una entitat sense ànim de lucre, el seu objectiu és millorar la qualitat de vida de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i de les seues famílies. L'última de les activitats dutes a terme entre el Juvenil B i CAU va ser tot un èxit, i els membres de l'associació van poder visitar les diferents instal·lacions de la Ciutat Esportiva. A més, van comptar amb uns guies de luxe, els jugadors del futbol base del Villarreal CF, en concret del Juvenil B, que els van ensenyar a la perfecció com i on transcorre el seu dia a dia.

El Mini Estadi, els vestidors de la Ciutat Esportiva, la residència, el gimnàs, la zona de jocs i els diferents camps d'entrenament van ser les instal·lacions visitades pels membres de CAU. No obstant això, la visita també va ser supervisada pel cos tècnic del Juvenil B, que van estar en tot moment pendents del transcurs de l'activitat de Endavant Igualtat. Els entrenadors van oferir una visió més professional i tècnica de tot el que ocorre a la Ciutat Esportiva i les seues diferents zones d'entrenament.

Però l'activitat no va quedar ací, i una vegada finalitzada la visita es van reunir tots els grups en la zona de jocs. Allí van poder compartir un agradable moment mentre es divertien jugant al parxís, al futbolí o altres jocs de taula. No obstant això, abans de finalitzar la jornada, els membres de CAU i els jugadors del Juvenil B van realitzar un berenar en les instal·lacions de la residència com a colofó final. Aquest menjar va ser el comiat a una vesprada perfecta entre amics, que s'han convertit en família.

Encara que aquesta relació nascuda de la iniciativa Endavant Igualtat va arrancar diversos mesos arrere. En la primera trobada van ser els futbolistes del Juvenil B els que van visitar les instal·lacions del Centre d'Educació Especial CAU. Una activitat que va servir com a primer contacte entre tots dos grups i que va marcar l'inici d'una gran amistat. A més, en aquesta primera activitat va participar un professor de ball, el qual va fer vibrar i gaudir a tots els presents. Una jornada diferent i entretinguda que va ajudar a totes dues parts per a evadir la rutina i deixar els problemes del dia a dia a un costat.

Finalment, una altra de les activitats dutes a terme entre el Juvenil B i el centre CAU va ser la plantació de diferents cultius. Aquesta tasca els va permetre a tots dos grups treballar junts i conéixer-se en profunditat, per la qual cosa els llaços d'amistat són cada vegada més estrets i familiars. Una relació que segur que amb el pas del temps continua reforçant-se i enfortint-se.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL