||||

Tots contra el càncer infantil!

16 / 02 / 2020

El Villarreal CF i el Levante UD es van realitzar una foto conjunta amb els xiquets de ASPANION per a donar visibilitat al Dia Internacional Contra el Càncer Infantil

Els dos equips titulars del Villarreal CF i del Levante UD es van fotografiar ahir abans del començament del partit al costat dels xiquets de ASPANION (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer) per a donar visibilitat al Dia Internacional Contra el Càncer Infantil. Un bonic gest.

Cal recordar que els mateixos xiquets d'aquesta associació van visitar l'entrenament del primer equip groc aquesta setmana i que també van poder compartir moments únics amb els futbolistes del Villarreal. Tots ells van col·laborar amb la iniciativa ‘Pintant el Camí en Rosa’, en benefici de ASPANION.

Un fort compromís solidari

El Villarreal CF, a través de Endavant Solidaritat, sempre s'ha mostrat molt sensibilitzat amb la lluita contra el càncer infantil. Esment especial el projecte solidari ‘Units per l'Esperança’ en un partit que van jugar el Villarreal CF i el Celtic de Glasgow a l'Estadi de la Ceràmica (en aquells dies El Madrigal) amb l'objectiu de recaptar diners i finançar una línia d'investigació en la Fe de València per a millorar la qualitat de vida dels xiquets que aconsegueixen superar el càncer infantil. Un amistós en el qual va participar Gohan, un xiquet que va complir el seu somni.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL