||||

El torneig ‘3x3 Groguet’ corona a dos nous campions

15 / 02 / 2020

Els prebenjamines de l'Huracán Vila-real i els benjamins del CD Benicarló han triomfat en la prèvia del partit davant el Levante UD

El Torneig '3X3 Groguet’ ha celebrat aquesta vesprada la seua huitena jornada de la temporada en la qual han participat els equips benjamins i prebenjamines del CD Benicarló, CF Huracán Vila-real i CF Alcalá. Després d'una vibrant successió d'encontres, van triomfar l'equip prebenjamín de l'Huracán Vila-real i el benjamí del CD Benicarló.

El grup Gerard del prebenjamín de l'Huracán Vila-real va superar al grup Chukwueze del CD Benicarló per 1-0. Per part seua, en benjamins es va proclamar campió el grup Iborra del CD Benicarló, que va superar al grup Gerard de l'Huracán Vila-real per 3-0.

Com a colofó, els guanyadors han tingut la seua medalla de campió de la jornada i s'han pogut fotografiar amb el 11 inicial del primer equip del Villarreal CF just abans del partit contra el conjunt 'granota'.

Cada jornada hi haurà un guanyador per categoria i al final de temporada es farà la jornada final amb els campions de cada jornada, amb la gran final en el descans d'un partit del primer equip del Villarreal CF.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL