||||

Iris Domínguez s'ho passa en gran en la ‘volta al col·le’

12 / 02 / 2020

La jugadora del Femení A ha visitat el CEIP Josep Iturbi de Borriana gràcies a l'activitat de ‘Una Estrela en El teu Col·le’ de Endavant Club Groguet

La futbolista del Femení A Iris Domínguez ha visitat aquest dimecres el CEIP Josep Iturbi de Borriana gràcies a l'activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’ emmarcada dins de la iniciativa Endavant Club Groguet. La migcampista castellonenca es va divertir en gran amb els alumnes del centre burrianense, que han exercit de periodistes per un dia, fent-li tot tipus de preguntes a la jugadora en una distesa i amena ‘roda de premsa’.

Durant la trobada, la futbolista groga ha compartit una infinitat de divertides anècdotes i experiències viscudes tant dins com fora dels terrenys de joc al llarg de la seua trajectòria en el món del futbol. A més, després de les preguntes va arribar l'hora de fer uns tocs de pilota. Una jornada per al record.

Endavant Club Groguet, compta amb un ampli recorregut en les últimes campanyes. Aquest curs, Carlos Bacca i María Sanjuán van assistir a l'Avel·lí Corma de Moncofa; Manu Trigueros i Naiara Ves van visitar el CEIP José Soriano de Vila-real; Sergio Asenjo i Nazaret Segura, el Col·legi Liceu de Benicàssim; Pau i María Colonques van estar en el CEIP Pascual Nácher de Vila-real; Ayaki Shinada, en el CEIP Concepción Arenal de Vila-real; Alberto Moreno i Jessica Collado en el CPEE La Panderola de Vila-real; i hui ha sigut el torn d'Iris Domínguez en el CEIP Iturbi de Borriana.

D'ara en avant, els futbolistes dels primers equips del Villarreal CF aniran passant per més centres escolars per a conéixer i gaudir dels més xicotets. A més de la visita de les estreles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden completar de manera gratuïta un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc, així com una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL