||||||

El club se suma a la lluita de ‘Izan, el xicotet gran heroi’

19 / 12 / 2019

El calendari solidari del 2020 està disponible a les tendes oficials del club per tan sols 5 euros

El Villarreal CF ha decidit recolzar la lluita de ‘Izan, el xicotet gran heroi’ col·laborant en la realització d'un espectacular calendari solidari del 2020 que es pot adquirir a les tendes oficials per tan sols 5 euros. Izan és un xicotet de la Vall d’Uixò que va nàixer amb una malaltia estranya que encara no té diagnòstic. Els seus pares, Noelia i Juan, s'esforcen dia a dia perquè el seu cas tinga visibilitat i troben la manera de tractar de manera efectiva al seu fill.

Tot el recaptat anirà a parar a l'Associació ‘Izan, el xicotet gran heroi’ en la seua cerca per trobar un diagnòstic a la seua estranya malaltia.

La sessió fotogràfica es va realitzar sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica. Izan es va fotografiar amb els jugadors i cos tècnic del Submarí. Una jornada inoblidable per al xicotet, però també per als professionals.

Izan va nàixer el 1 de desembre de 2014. Amb cinc anys encara no parla i té moltes dificultats per a caminar. Izan no menja per si sol, porta bolquer, no imita gestos ni sons i necessita una persona al seu costat les 24 hores. Hui dia, Izan té un nivell cognitiu d'un bebé entre nou mesos i un any.

Els pares d'Izan no lluiten solament per aconseguir un diagnòstic per al seu fill, sinó també perquè als xiquets amb necessitats especials i discapacitat, no els falte de res, indiferentment de la família de la qual procedisquen.

Hi ha esperança. En una de les últimes proves que li van realitzar a Sant Joan de Déu, els metges van trobar una mutació en el gen SPTBN2, que podria ser el causant de la malaltia. Tots amb Izan! Per a saber més es pot visitar el següent enllaç:
'Izan, el xicotet gran heroi'.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL