||||

El Villarreal homenatja a Roberto Bautista

06 / 12 / 2019

El tennista castellonenc va realitzar el servei d'honor abans del partit davant el Atlético de Madrid

El Villarreal CF ha homenatjat aquesta nit al tennista castellonenc Roberto Bautista abans del partit entre el Villarreal CF i el Atlético de Madrid en el Estadio de la Cerámica. Roberto Bautista, que pertany al projecte Endavant Esports, va realitzar el tradicional servei d'honor sota una gran ovació dels milers d'afeccionats grocs.

Bautista ha collit grans èxits al llarg d'aquest 2019. El tennista provincial ha aconseguit situar-se entre els deu millors tennistes de l'ATP després d'una temporada repleta d'èxits, entre els quals destaquen el títol aconseguit en el Abierto de Doha o les semifinals en el Gran Slam de Wimbledon. El tennista castellonenc va jugar com a futbolista en la Cantera Grogueta, però va acabar decidint-se pel tennis.

Campió de la Copa Davis

Recentment, Roberto Bautista es va proclamar campió de la Copa Davis i va alçar la sisena ensaladera per a Espanya en una final per al record. El tennista castellonenc va encarrilar la victòria nacional després d'un meritori triomf davant Auger-Aliassime per 7-6 (3) i 6-3 en una hora i 49 minuts. Heroic assoliment del provincial, que va sumar al seu palmarés aquest prestigiós títol compartit amb Rafa Nadal, Feliciano López, Pablo Carreño i Marcel Granollers.

Les últimes setmanes han sigut molt intenses emocionalment per a Roberto Bautista, que ha hagut de superar la defunció del seu pare. A més, el passat cap de setmana va contraure matrimoni amb Ana Bodí.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL