||||

Acudeix al Trinquet per seguir la final del Trofeu Jo Sóc!

05 / 12 / 2019

Els abonats, els penyistes i els aficionats que acudisquen vestits del Villarreal CF podran presenciar la partida d'aquest divendres (18.00 hores) per només set euros

No et perdes la final del Trofeu Jo Sóc! Abans del partit del primer equip contra l'Atlético de Madrid (21.00h), al trinquet de Vila-real acull aquest divendres, a les 18.00 hores, la partida d'anada de la final d'aquest prestigiós torneig de pilota i valenciana, coorganitzat pel Villarreal CF i el Levante UD.

Els vencedors del Trofeu Villarreal CF, Marc Nacho i Bueno, s'enfrontaran als guanyadors del Torneig Levante UD-110 Aniversari, De la Vega, Santi i Monrabal II. La primera cita d'una prometedora final d'escala i corda, el xoc de tornada tindrà lloc al Trinquet de Pelayo (València).

Els abonats i penyistes del Villarreal CF, així com tots els seguidors que acudisquen vestits amb els colors del Submarí podran adquirir la seua entrada al trinquet per només set euros. Per la seua banda, la resta d'aficionats podran retirar la seua entrada a l'enfrontament per deu euros.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL